Antti

Testausserveri Wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Antti
Liittymisaika 24.08.2020
Tervehtijä Eemil
Arvojäsen kyllä
Testausservery ry:n jäsen kyllä, hallitus
Pääohjelmointikieli JavaScript
TestausWiki-käyttäjä Käyttäjä:Antti
Kotisivut https://antti.codes/
Github https://github.com/Chicken
Antin profiilikuva

Antti on yksi Testausserverin arvojäsenistä ja yhdistyksen hallituksen nykyinen jäsen. Hallituksessa Antti toimii erityisesti järjestelmänvalvojan roolissa ja huolehtii yhdistyksen palvelimien ja palveluiden toiminnasta.

Discordin puolella Antti on jatkuvasti päivän aktiivisimpien käyttäjien joukossa. Hän on ollut myös erityisen aktiivinen erilaisissa CTF tapahtumissa. Hänellä on Bug Hunter -rooli ansiona QR-pyörän haavoittuvuuden löytämisestä. QR-pyörä salli joissakin API endpointeissa ilman ylläpito-oikeuksia toimenpiteiden suorittamisen. [1]. Hän on myös osallistunut testausserverin #ctf-kanavalla usein keskusteluun.

Yksin jäsenen kuuluisuutta lisäävä tekijä hänen hiljaisuutensa puhekanavilla. Hän on tiettävästi puhunut puhekanavilla vain kerran (lukuun ottamatta hallituksen sisäisiä kokouksia) ja tämänkin kuuli hyvin harva. Hiljaisuudesta on syntynyt uusi käsite antti, joka viittaa mykkään puhekanavalla oleilevaan henkilöön. Nykyään Antin voi löytää puhumasta yhdistyksen kokouksista tai toisilla palvelimilla.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]