Torimies

Testausserveri Wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Torimies-rs
Tila Aktiivinen
GitHub https://github.com/Testausserveri/torimies-rs

Torimies on Discord-botti, jolta voi tilata ilmoituksia uusista Tori.fi ja Huuto.net listauksista. Torimies oli alunperin Mikaelin luoma projekti, jonka Luukasa ja DrVilepis kirjoittivat uudelleen Rustilla(ilman pääsyä alkuperäiseen lähdekoodiin). Torimies hyödyntää Tori.fi:n melko kehnoa rajapintaa ja on tiedettävästi ainoa epävirallinen Tori-ohjelmisto, joka tekee näin.

Torimies on tällä Testausserverin eniten tähtiä saanut GitHub-repository. Torimiehellä on yhteensä 14 tähteä. Torimiehestä voi käyttää virallista instanssia, joka on Testausserverin Discord-palvelimella. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi pystyttää oman Torimies-instanssin, jolloin hän voi mm. pienentää päivitysintervalleja. Instanssin pystyttäminen onnistuu näppärästi Erikoisjääkärin tekemällä Docker-kontilla.

Kuva Torimiehen lähettämästä ilmoituksesta

Vahtien luominen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Torimieheltä tilataan ilmoituksia luomalla niille vahti. Vahti luodaan käyttämällä "/vahti" komentoa. Käyttäjän luotua vahdin Torimies alkaa lähettää hänelle yksityisviestillä kyseistä vahtia vastaavista ilmoituksia.

Käyttäjä vai hallita vahteja "/poistavahti" komennolla. Lisäksi käyttäjän on mahdollista estää myyjiä, jotka esim. lähettävät liian paljon ilmoituksia. Estäminen hoituu painamalla ilmoitusviestissä olevaa "Estä Myyjä" -nappia. Luotuja estoja voi hallinnoida "/poistaesto" komennolla.

Lisää informaatiota Torimiehen toiminnoista on saatavilla Torimiehen GitHub sivuilla.

Torimies-rs:ään koodia lisänneet Jäsenet
Käyttäjä GitHub-tili Committien määrä
Luukasa lajp 92
DrVilepis DrVilepis 14
Mixu78 Mixu78 5
Erikoisjääkäri RoyTakanen 3
Eldemarkki Eldemarkki 2
Mikael ahnl 1